Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημέρωση και έλεγχος σε δικυκλιστές από Τροχαία Τρικάλων – Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ09.04.2024 | 4:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην πράξη πέρασαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες της Τροχαίας Τρικάλων και της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, για την κίνηση μοτοσικλετών στους πεζοδρόμους. Το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου 2024 προσωπικό από το τμήμα Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων, με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Κων/νο Κωστακόπουλο, μαζί με προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, με επικεφαλής την προϊσταμένη της Δ/νσης κ. Ευαγ. Κοντογιάννη, βρέθηκαν σε σημεία – πεζοδρόμους, από όπου κυρίως διέρχονται δικυκλιστές.

Κυρίαρχο μέλημα, η εφαρμογή του νόμου σε σχέση με όλα τα προβλεπόμενα από τον Κ.Ο.Κ. (κράνος, ασφάλεια, δίπλωμα) αλλά και – κυρίως – τη μη διέλευση από πεζοδρόμους. Η συγκεκριμένη δράση είναι συνέχεια της προηγηθείσας εκδήλωσης – συζήτησης προ μηνός, συνολικά για τους διανομείς. Τότε, είχε επισημανθεί η ανάγκη τήρησης του Κ.Ο.Κ. για την ασφάλεια, τόσο των οδηγών – εργαζομένων, όσο και των πεζών. Στο πλαίσιο αυτό, η εξόρμηση είχε ως στόχο την υπενθύμιση τήρησης των νόμων και, κυρίως, της ασφαλούς μετακίνησης των πεζών και των εμποδιζόμενων ατόμων στους πεζοδρόμους και τα πεζοδρόμια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης