Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Ενημέρωση της παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα» για το Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΟΠΙΚΑ26.11.2019 | 4:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεδρίασε την 25ηΝοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε δημότης της πόλης μας, καλούνται την Τετάρτη δημοτικοί σύμβουλοι να απολογηθούν στον ανακριτή. Καλούνται να απολογηθούν για το λόγο ότι ψήφισαν σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας. Καλέσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδοθεί ένα ψήφισμα συμπαράστασης αλλά και πολιτικής τοποθέτησης επι αυτών των ζητημάτων. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη, που θεωρεί ότι αδικείται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εν τούτοις η πολιτική μας στάση στο εν λόγω ζήτημα είναι κρυστάλλινη. Είναι δικαίωμα και υποχρέωση του κάθε δημοτικού συμβούλου να ψηφίζει ελεύθερα, κατά συνείδηση και λαμβάνοντας ο ίδιος το πολιτικό κόστος της ψήφου του. Δεν δύναται να αποτελεί τροχοπέδη των καθηκόντων μας ο φόβος και οι καταχρηστικές απειλές. Η συμπολίτευση, εν τη απουσία του Δημάρχου, ψήφισε υπέρ της αναβολής του εν λόγω θέματος.

Ακολούθησε η διαδικασία των ερωτήσεων, όπου για άλλη μια φορά ρωτήσαμε για το πότε θα πληρωθούν οι καθαρίστριες του Δήμου, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κατσιμήδου αλλά και για τον τρόπο που θα γίνει πλήρης έλεγχος ασφαλείας στα παιχνίδια του Μύλου των Ξωτικών ώστε να μπορεί να λειτουργήσει το εγχείρημα του Μύλου των Ξωτικών για άλλη μια χρονιά με φερεγγυότητα.

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για την παρουσία αντιπροσώπου του συνδυασμού μας στο γραφείο αντιπολίτευσης στο 2ο όροφο του Δημαρχείου, όπου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να μας γνωστοποιήσουν προβλήματα της πόλης μας και κυρίως να καταθέσουν προτάσεις για τη βελτίωση του Δήμου μας.

Το γραφείου τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης