Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημερωτική δράση «Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων»

ΤΟΠΙΚΑ03.04.2024 | 2:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 η Επισκέπτρια Υγείας Κατσαρού Ευθυμία και η Νοσηλεύτρια Γκουγκουμάτη Κων/να πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα  «Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων» στους μαθητές της Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων με τη διενέργεια ομιλίας, παρουσίασης (power point) και βιωματικών ασκήσεων.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τα μικρόβια και τον τρόπο μετάδοσής τους, την υγιεινή των χεριών και γενικότερα μεθόδους προφύλαξης και ατομικής υγιεινής. Θερμές ευχαριστίες στον διευθυντή κ. Ζάμπρα Δημήτριο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την «Ανάπτυξη – υλοποίηση από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο, για το σχολικό έτος 2023 – 2024».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης