Παρασκευή 24.03.2023 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία

Ενημερωτική εκδήλωση για φοιτητές και φοιτήτριες

ΤΟΠΙΚΑ16.03.2023 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Είμαι ασφαλής στην πόλη που σπουδάζω», που διοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Στήριξης Φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, στα Τρίκαλα, συμμετείχαν η κ. Αγγελική Κωλέττη, Ψυχολόγος MSc, Συντονίστρια του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Σ., η κ. Δήμητρα Γούσιου, Ψυχολόγος, Συνεργάτης του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Σ. στα Τρίκαλα, και η κ. Ευφροσύνη Μεγαρχιώτη, Αστυνόμος Α, ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ενημερώθηκαν για πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν προκειμένου να είναι, αλλά και να αισθάνονται ασφαλείς κυκλοφορώντας στο δρόμο, όπως και για επιλογές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να περιορίσουν την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα περιστατικά. Επίσης, δόθηκε έμφαση και στις πρακτικές διαχείρισης παρενοχλητικών ή άλλων συμβάντων, καθώς καμία πρακτική δεν μπορεί να αποκλείσει την εμφάνισή τους.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης