Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημερωτική εκδήλωση για φοιτητές και φοιτήτριες

ΤΟΠΙΚΑ16.03.2023 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Είμαι ασφαλής στην πόλη που σπουδάζω», που διοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Στήριξης Φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, στα Τρίκαλα, συμμετείχαν η κ. Αγγελική Κωλέττη, Ψυχολόγος MSc, Συντονίστρια του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Σ., η κ. Δήμητρα Γούσιου, Ψυχολόγος, Συνεργάτης του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Σ. στα Τρίκαλα, και η κ. Ευφροσύνη Μεγαρχιώτη, Αστυνόμος Α, ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ενημερώθηκαν για πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν προκειμένου να είναι, αλλά και να αισθάνονται ασφαλείς κυκλοφορώντας στο δρόμο, όπως και για επιλογές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να περιορίσουν την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα περιστατικά. Επίσης, δόθηκε έμφαση και στις πρακτικές διαχείρισης παρενοχλητικών ή άλλων συμβάντων, καθώς καμία πρακτική δεν μπορεί να αποκλείσει την εμφάνισή τους.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης