Πέμπτη 28.01.2021 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Ενημερωτική εκδήλωση για τον κορονοϊό στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ09.03.2020 | 6:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη 11-03-2020 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη, θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση – ενημέρωση για τον κορονοϊό, όπου θα μιλήσουν ιατροί του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

Στην εν λόγω εκδήλωση του Δήμου Μετεώρων, λόγω της στρατηγικής θέσης και του τουριστικού χαρακτήρα του Δήμου μας, καλούνται να παρευρεθούν οι κάτωθι φορείς:

Α) Εμπορικός Σύλλογος

Β) Ένωση Ξενοδόχων

Γ) Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων

Δ) Φορείς Επιχειρήσεων Εστίασης και

Ε) Σύλλογος ΤΑΞΙ

 

Αναβολή μαθημάτων

Αναβάλλονται όλα τα μαθήματα παραδοσιακών χορών που πραγματοποιούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε κλειστούς χώρους καθώς και του Δήμου Μετεώρων που πραγματοποιούνται στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας μέχρι νεωτέρας.

 

Ακύρωση ομιλίας

Η προγραμματισμένη ομιλία από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Μετεώρων που θα πραγματοποιούνταν στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 με θέμα «Ψυχική Υγεία στην Τρίτη Ηλικία» ακυρώνεται λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ της χώρας για 4 εβδομάδες.

 

Κλειστό το ΚΑΠΗ

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κ. Τσιόδρας Σωτήρης, θα παραμείνει κλειστό το ΚΑΠΗ του Δήμου Μετεώρων για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Η αναστολή της λειτουργίας του ΚΑΠΗ τίθεται σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 09/03 και σκοπό έχει την προστασία των ευπαθών ομάδων.

 

Κεκλεισμένων των θυρών

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις στον Δήμο Μετεώρων θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Το μέτρο εφαρμόζεται από σήμερα Δευτέρα 09/03/2020.

 

Απολύμανση

Την Κυριακή 08/03/2020 ο Δήμος Μετεώρων προέβη σε απολύμανση του Κλειστού Βλαχάβειου Γυμναστηρίου καθώς και του γυμναστηρίου που βρίσκεται στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας, ύστερα από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη.

Τα γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 09/03 και την Τρίτη 10/03.

Από το γραφείο Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop