Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημερωτική εκδήλωση στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ07.02.2023 | 5:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το 5ο Γυμνάσιο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στο πλαίσιο προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που συνδιοργανώνονται από το Υπουργείο Υγείας και Παιδείας, κάλεσε στο σχολείο την κ. Καταφυγιώτη Βασιλική, νοσηλεύτρια για να ενημερώσει τους μαθητές/τριες σε θέματα Υγείας. Τα παιδιά της Γ΄ τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία με έναν έγκυρο και σωστό τρόπο να μάθουν από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό για τη “Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία” καθώς και για την “Πρόληψη Λοιμώξεων “.

Το Σχολείο ευχαριστεί την κ. Καταφυγιώτη για την εξαιρετική παρουσίαση και ενημέρωση που έκανε στους μαθητές/τριες μας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς κ. Κανταρτζή, κ. Μανώλη, κ. Βακουφτσή και κ. Καραγεώργου που βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί αυτή η ωφέλιμη δράση για τους μαθητές/τριές μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης