Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενισχυμένος ενόψει Νέου Κεραμιδίου ο ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ06.03.2024 | 12:43 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στη Σωτήρα προπονούνται από τη Δευτέρα 4/3/24, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ, καθώς ξεκινά μια εβδομάδα στο τέλος της οποίας, η ομάδα των Τρικάλων, καλείται να βγάλει αντίδραση με αντίπαλο τον πρώτο στη Βαθμολογία Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Η ομάδα ετοιμάζεται για μια κρίσιμη εβδομάδα με στόχο να διεκδικήσει νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο.

Οι Αλεξίου, Γεωργάκης και Ιωάννου, εξέτισαν τις ποινές τους και τίθενται στη διάθεση του προπονητή. Ευχάριστα τα νέα και για τους Τζέλη και Σαμαντά, οι οποίοι απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αλλά μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης.
Αντίθετα, δεν προπονήθηκε ο Κατσαντώνης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Πιερικό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, αλλά και ο Βασιλείου ο οποίος έχει χτυπήσει από τον αγώνα κυπέλλου. Η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Από δω και πέρα, ενώ μετράμε αντίστροφα στο πρωτάθλημα, σε κάθε ματς ο ΑΟΤ είναι αναγκασμένος να στοχεύει στη νίκη η οποία είναι άκρως σημαντική, καθώς θέλει να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης