Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ενίσχυσε το Σύλλογο Ελπίδα το 3ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας

ΤΟΠΙΚΑ12.11.2019 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών  Δημοτικών Σχολείων  Και Ατόμων Ειδικών Αναγκών Ν. Τρικάλων «ΕΛΠΙΔΑ» εδώ και χρόνια, είναι εκείνη η φωλιά που αγκαλιάζει δεκάδες παιδιά στα Τρίκαλα, δεκάδες οικογένειες, στηρίζοντας τον αγώνα τους μέσα από πολλούς και ουσιαστικούς τρόπους.

Οι δράσεις κομβικές για την ανακούφιση αλλά και τη διεκδίκηση μιας καλύτερης καθημερινότητας. Και αυτή τη δράση θέλησαν να στηρίξουν οι άνθρωποι του 3ου  Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας. Κάπως έτσι, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 10  Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης μία όμορφη πράξη ανθρωπιάς. Ο συντονιστής του ανταμώματος κ. Θεμιστοκλής Μουντζούρης παρέδωσε  στον Πρόεδρο του  μη κερδοσκοπικού Οργανισμού με τίτλο  «ΕΛΠΙΔΑ» Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών  Δημοτικών Σχολείων  Και Ατόμων Ειδικών Αναγκών Ν. Τρικάλων κ. Ευάγγελο Ρίζο, το ποσό των 5.800 τα έσοδα της διοργάνωσης .

Πριν  από την εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με τις φυσικές  ομορφιές του Δήμου Πύλης που οι φίλοι της μοτοσυκλέτας γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Την  εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου  που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, καλώντας στο βήμα για σύντομους χαιρετισμούς πρώτα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας , Υγείας κ. Σωτήριο Αγγέλη ο οποίος μετέφερε τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, τονίζοντας «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του 3ου Ανταμώματος στην Ελάτη το τριήμερο του Ιουλίου 12,13,14 όπου συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Πύλης και ιδιαίτερα την Τοπική Κοινότητα Ελάτης ,τον τότε Πρόεδρο κ. Βασίλειο Χαμψά  και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου , καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Ξενοδόχων ορεινού όγκου  «ΞΕΝΙΟΣ-ΖΕΥΣ»».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Οργανισμού (ΕΛΠΙΔΑ) κ. Ρίζου  ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την οργάνωση της εκδήλωσης, επικροτώντας τέτοιες όμορφες ενέργειες όπως από τους Φίλους της Μοτοσυκλέτα. Ακολούθησε η ομιλία του συντονιστή του 3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας κ. Θεμιστοκλή Μουντζούρη που αναφέρθηκε στην παραπάνω εκδήλωση και στους φορείς που συνεργάστηκαν Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Πύλης, του Συλλόγου Ορεινού Όγκου Συλλόγου Γυναικών Ελάτης.

Επίσης τόνισε ο κ. Μουντζούρης ο σημαντικότερος  λόγος  στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων, για να δοθούν σε κάποιο ίδρυμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και Πρόεδροι  «ΜΟΛΕΤ»  από διάφορες πόλεις της Ελλάδος , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Παπαγεωργίου και οι προαναφερόμενοι ομιλητές. Τέλος, δόθηκε τιμητικό δώρο εκ μέρους του Δήμου Πύλης στον κ. Μουντζούρη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης