Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Ενοχλημένος ο Ιακωβάκης από τις κινήσεις Τραγάνη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.10.2018 | 2:41 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Ενοχλημένος εμφανίστηκε μιλώντας στη  «Λέσχη 9,76» ο περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Ιακωβάκης ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις  του Σταύρου Τραγάνη, ως προς τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα. Ο ίδιος δήλωσε: «Στην αντίληψη μου υπέπεσε ότι ο κ. Τραγάνης προσεγγίζει κάποια πρόσωπα για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, τέτοια εξουσιοδότηση δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τραγάνη ούτε σε εμένα. Γιατί το να μιλάει κάποιος εξ’ ονόματος του κ. Τσιλιμίγκα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια διαδικασία και να συμφωνήσουμε σε κάτι, δεν είναι τρόπος δημοκρατικής λειτουργίας».

 

Για τη δική του συμμετοχή στο συνδυασμό έθεσε προϋποθέσεις, λέγοντας «άμα υπάρχει έτοιμο ψηφοδέλτιο, εγώ δεν έχω καμία θέση. Θεωρώ τον εαυτό μου σοβαρό άνθρωπο και δεν είναι στα χαρακτηριστικά μου να συμμετέχω σε τέτοιες διαδικασίες. Ούτε εγώ έχω καλέσει τον κ. Τραγάνη αλλά ούτε κι εκείνος με έχει πάρει κάποιο τηλέφωνο για αυτές τις επαφές. Στον κ. Τσιλιμίγκα έχω μεταφέρει την κατάσταση αυτή, η απάντηση του ήταν ‘μην ασχολείσαι’.

Θα συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο και θα συνυπάρχω με τον κ. Τραγάνη υπό προϋποθέσεις, όπως να μην γίνονται τέτοιες διεργασίες και μετά τις εκλογές».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020