Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Ένωσαν τις δυνάμεις σε μια κοινή εκδήλωση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20.06.2018 | 9:15 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Άκρως δημιουργική χαρακτηρίστηκε η φετινή σεζόν για δυο πολιτιστικά Όργανα της περιοχής της Οιχαλίας, εκείνα του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας και του Μουσικού Εργαστηρίου της ίδιας περιοχής.

Δυο φορείς, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, από τη σύστασή τους έως σήμερα, έχουν προσφέρει πολλά, τόσο στον πολιτιστικό, όσο και τον κοινωνικό τομέα. Δυο φορείς με σημαντικό έργο, το οποίο εκτιμάται και αποτυπώνεται μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά καιρούς και βρίσκουν θετική ανταπόκριση στο κόσμο.

Το θετικό ενδιαφέρον και το αγκάλιασμα των κατοίκων της Οιχαλίας και των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων ήταν ορατό σε μια ακόμη εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Οιχαλία. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές δεν πραγματοποίησαν ξεχωριστές εκδηλώσεις. Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και να πραγματοποιήσουν μια ενιαία εκδήλωση υπό την σκέπη του Δήμου Φαρκαδόνας, που υπήρξε συνδιοργανωτής.

Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας μπροστά από το πρώην δημαρχείο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσίαση χορών από τα τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κα Σοφίας Μόρφου ενώ στην συνέχεια ακολούθησε μια υπαίθρια καλοκαιρινή συναυλία με ήχους και τραγούδια που ερμήνευσαν οι μαθητές του Εργαστηρίου.

Η καλοκαιρινή βράδιά, η υπαίθρια γιορτή που στήθηκε στην πλατεία της Οιχαλίας μάγεψε τους πάντες. Τα τραγούδια, το ταλέντο των μαθητών, αλλά και η προσπάθεια που καταβάλλουν οι δάσκαλοι του Μουσικού Εργαστηρίου, ήταν αυτά που κέντρισαν την προσοχή των θεατών. Παράλληλα το κοινό ήρθε να εντυπωσιαστεί από τους χορούς, σύγχρονους και παραδοσιακούς που παρουσίασαν μικροί και μεγάλοι χορευτές των τμημάτων της κα Μόρφου και του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας, έδωσαν ένα νέο χαρούμενο τόνο, σε ένα καλοκαιρινό βράδυ που θα αποτελεί γλυκιά ανάμνηση για αρκετό καιρό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ