Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενωτικός και ξεκάθαρος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.07.2021 | 6:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ενωτικός και με το βλέμμα στο μέλλον του Δήμου Μετεώρων, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας μέσα από την συχνότητα της Λέσχης 97,6 ανέδειξε τις προτεραιότητές του από την στιγμή της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ανέλυσε το όραμα που έχει για την επόμενη μέρα του Δήμου, εξέφρασε τη σιγουριά για την στήριξη των Καλαμπακιωτών σε αυτή την προσπάθεια και ξεκαθάρισε πως «Καμία ίντριγκα και καμία σύγκρουση δεν θα υπάρξει. Για εμάς δεν υπάρχουν ομοϊδεάτες και μη. Υπάρχουν μόνο οι Καλαμπακιώτες και οι Καλαμπακιώτισσες. Υπάρχουν μόνο οι συνδημότες μας, χωρίς χρώματα, χωρίς ταμπέλες».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως «Με το βλέμμα στο μέλλον, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ερχόμαστε να ενώσουμε τους δημότες του Δήμου Μετεώρων, να ενώσουμε τους Καλαμπακιώτες και να χαράξουμε μια νέα πορεία που θα καταστήσει το Δήμο μας πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης