Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

Ενωτικός ο Αιβάζογλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.06.2019 | 1:20 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η  παρουσίαση του Περικλή Αμανατίδη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, είναι αλήθεια ότι έβγαλε ειδήσεις και μάλιστα σημαντικές για την επόμενη ημέρα του Α.Ο Τρίκαλα.

Αναμφίβολα η σημαντικότερη και λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν ότι ο νέος τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μιλώντας ξεκάθαρα για άνοδο και δε θα μπορούσε να πει κάτι άλλο όταν τα Τρίκαλα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Βέβαια, τα προηγούμενα χρόνια η αλήθεια είναι ότι έχουμε “καεί” από τέτοιες δηλώσεις , καθώς όλοι οι προηγούμενοι έδειχναν άνοδο, αλλά λίγους μήνες μετά το όνειρο χανόταν και τα Τρίκαλα αναγκάζονταν να επαναπροσδιορίσουν χαμηλότερους στόχους.

Πάντως, με  Αμανατίδη και τον Αιβάζογλου έτοιμο να κάνει ότι περνάει από το χέρι του , δε θα ήταν υπερβολή από τώρα να πούμε ότι όντως τα Τρίκαλα θα είναι ένα από τα φαβορί για προβιβασμό, πριν καν χτιστεί η ομάδα και πριν δούμε και τι θα κάνουν οι άλλοι.

 

Προτίμησε την ενότητα, όχι τη ρήξη

 

Από κει και πέρα θα πρέπει να σταθούμε ακόμη στον ενωτικό λόγο του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα που παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα και παρά το ότι έβαλε πολλά χρήματα για χρέη αλλονών, όχι απλά δεν ήρθε για να ανοίξει μέτωπα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αντιθέτως παραδέχτηκε ότι σα νέος παράγοντας έκανε λάθη και ζήτησε τη στήριξη όλων.

Αίσθηση προκάλεσε ότι ο Νίκος Σαμολαδάς που κατέχει το νευραλγικό πόστο του γενικού διευθυντή δεν είπε λέξη, δεν πήρε καθόλου το λόγο προτιμώντας προφανώς να μιλήσει μέσα από τις κινήσεις του το Καλοκαίρι και να δημιουργήσει με τον Αμανατίδη μία ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα.

Και επαναλαμβάνουμε το συγκεκριμένο πόστο είναι πάρα πολύ σημαντικό, αν κρίνουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια η μη υλοποίηση των στόχων σε μεγάλο βαθμό είχε να κάνει με σημαντικά λάθη των προκατόχων του.

Από κει και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι οικονομικά ο Αιβάζογλου εξακολουθεί να ματώνει και ερωτηματικό αποτελεί το που θα φτάσει αυτό και εάν στην πορεία προκύψουν και άλλα χρέη που θα πρέπει να τακτοποιήσει.

 

Θετικές οι εντυπώσεις

 

Σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις από τη συνέντευξη τύπου Αιβάζογλου-Αμανατίδη είναι θετικές. Πιστεύουμε στο μεγάλο κίνητρο που έχει ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι η ομάδα, πιστεύουμε επίσης στις δυνατότητες του Αμανατίδη.

Αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις στον Α.Ο Τρίκαλα και φυσικά κρατάμε την ικανοποίηση που φαίνεται ότι υπάρχει την παρούσα χρονική στιγμή και στον κόσμο.

Με την ευχή η νέα σεζόν να είναι τελείως διαφορετική για τον Α.Ο Τρίκαλα.

Γιατί όπως είπε πολύ εύστοχα και ο Αμανατίδης από την ώρα που αποχώρησε από την ομάδα μέχρι σήμερα, έγιναν βήματα προς τα πίσω και όχι προς τα μπρος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης