Παρασκευή 30.09.2022 | Εορτάζουν: Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

Εντάσεις και λογομαχίες στο Εργατικό Κέντρο

ΤΟΠΙΚΑ25.05.2018 | 11:12 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εντάσεις, λογομαχία και καυγάδες έκρυβε η έναρξη της ετήσιας εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων σωματείων μελών του Εργατικού Κέντρου.

Με την έναρξη της γενικής συνέλευσης υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ μελών των παρατάξεων της «ΔΑΚΕ» και της «ΑΣΚΕ», ένταση που προκλήθηκε γύρω από τον έλεγχο των σωματείων και της εκλογής αντιπροσώπων.

Στο χώρο κλήθηκε η αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να συνεχιστεί η διαδικασία. Λίγο αργότερα η γενική συνέλευση μετατρεπόταν σε διαπαραταξιακή συνεδρίαση.

Την ίδια ώρα έξω από το Εργατικό Κέντρο των Τρικάλων βρισκόταν μέλη της παράταξης της «ΔΑΣ» και σωματεία που στηρίζουν την παράταξη, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απαιτώντας κατά κύριο λόγο από την προσωρινή διοίκηση του ΕΚΤ να προβεί με επείγοντα χαρακτήρα σε έλεγχο νομιμότητας των αρχαιρεσιών και των αντιπροσώπων των λοιπών σωματείων – μελών του ΕΚΤ, ως οφείλει, παρουσία των εκπροσώπων των Σωματείων, παρουσία των εκπροσώπων των παρατάξεων που συμμετείχαν στο τελευταίο συνέδριο του ΕΚΤ καθώς επίσης να διατεθεί ο απαιτούμενος χρόνος και να διατεθούν τα απαιτούμενα αντίγραφα των αρχαιρεσιών.

Κατά την διαπαραταξιακή συνεδρίαση η οποία έγινε σε έντονους τόνους αποφασίστηκε την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει έλεγχος του μητρώου των σωματείων παρουσία αντιπροσώπων των παρατάξεων. Με την ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας κι αν δεν προκύψουν προβλήματα αναμένεται η διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και ο ορισμός της ημερομηνίας των εκλογών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης