Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Εντάσσεται στο «Αντ. Τρίτσης» η ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δ. Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ16.03.2022 | 6:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εννέα νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 41,3 εκατ. ευρώ για την Περιφέρεια και Δήμους της Θεσσαλίας ενέταξε η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Μεταξύ αυτών και η ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Φαρκαδόνας.

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Φαρκαδόνας, προϋπολογισμού 1.635.266,97 ευρώ. Αφορά σε αγροτική οδοποιία μήκους περίπου 12,6 χλμ σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας. Οι αγροτικοί δρόμοι θα είναι πλάτους 5,50μ (4,50μ οδόστρωμα και 0,50μ έρεισμα εκατέρωθεν του οδοστρώματος).

«Ευχαριστώ τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την διαχρονικά άριστη συνεργασία που οδηγεί σε έργα με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα και προστιθέμενη αξία για όλη τη Θεσσαλία. Η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, ενέταξε σήμερα 9 νέα έργα μεταξύ των οποίων τα φράγματα σε Δίλοφο και Ναρθάκι για την ύδρευση των Φαρσάλων, έργα πόσιμου νερού για την Καρδίτσα και τον Παλαμά καθώς και νέα έργα αγροτικής οδοποιίας. Αυτή είναι η μεγάλη προσφορά του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ενός πολλαπλά χρήσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου που βελτιώνει με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα την καθημερινότητα των πολιτών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης