Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Εντατικές οι προετοιμασίες ενόψει του επαναληπτικού γύρου

ΤΟΠΙΚΑ29.05.2019 | 7:22 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στους δύο Δήμους του νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα των Μετεώρων και της Φαρκαδόνας αναμένεται να παραδοθούν την Παρασκευή τα διδακτήρια στα οποία θα λειτουργήσουν τα εκλογικά τμήματα του επαναληπτικού γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Παρασκευή και Δευτέρα ενώ αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη Τρίτη. Ήδη οι υπάλληλοι των δυο Δήμων εντείνουν τις προετοιμασίες για την διεξαγωγή των εκλογών. Ωστόσο στην παρούσα φάση η διαδικασία θεωρείται πιο εύκολη μιας και στα σχολεία βρίσκονται κάλπες και παραβάν.

Οι ενέργειες που έχουν πρωτίστως οι υπάλληλοι είναι η προετοιμασία των εκλογικών σάκων με το αντίστοιχο εκλογικό υλικό, που θα διανεμηθεί το πρωί του Σαββάτου στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Η εκλογική διαδικασία αναμένεται να διεξαχθεί στους ίδιους χώρους με την πρώτη Κυριακή με τους ψηφοφόρους να έχουν στη διάθεση τους χρονικό διάστημα 12 ωρών.

Οι υπάλληλοι τόσο των δυο προαναφερόμενων Δήμων, όσο και των υπολοίπων του νομού, μαζί και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, θα χαλαρώσουν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για ένα περίπου μήνα για να επιστρέψουν σύντομα για τις ενέργειες που θα σχετίζονται με τις εθνικές εκλογές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020