Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εντατικές προετοιμασίες στην Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης

ΤΟΠΙΚΑ19.08.2023 | 10:31 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στην παρούσα φάση καταγράφονται από την Διεύθυνση τα όποια κενά υπάρχουν σε σχολικές μονάδες του νομού, προκειμένου αυτά να καλυφτούν άμεσα

Μάλιστα για τον καλύτερο συντονισμό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Χρήστου Τρικάλη με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που ανέλαβαν καθήκοντα μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να δοθούν οι κατευθυντήριες οδηγίες

Πυρετώδεις χαρακτηρίζονται οι προετοιμασίες από πλευράς Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, λίγες μόνο ήμερες πριν την επιστροφή, αρχικά των εκπαιδευτικών στα σχολεία και μετέπειτα των μαθητών.
Μάλιστα για τον καλύτερο συντονισμό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Χρήστου Τρικάλη με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που ανέλαβαν καθήκοντα μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να δοθούν οι κατευθυντήριες οδηγίες.
Στην παρούσα φάση καταγράφονται από την Διεύθυνση τα όποια κενά υπάρχουν σε σχολικές μονάδες του νομού, προκειμένου αυτά να καλυφτούν άμεσα.
«Οι προετοιμασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι πυρετώδεις, ώστε την 1η Σεπτεμβρίου οι εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στις σχολικές αίθουσες και με το πρώτο κουδούνι όλα να είναι έτοιμα».
Ο κ. Τρικάλης ανέφερε ότι υπάρχουν ορισμένα πλεονάσματα στις κύριες ειδικότητες που θα χρησιμοποιηθούν για την ενισχυτική διδασκαλία.
«Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, κενά δεν έχουμε στις κύριες ειδικότητες έχουμε πλεόνασμα. Ωστόσο, έχουμε κενά σε ορισμένες ειδικότητες που θα καλυφθούν με αναπληρωτές, όπως στην ειδική αγωγή, σε τμήματα ένταξης, στα καλλιτεχνικά μαθήματα» πρόσθεσε ο κ. Τρικάλης,
Παράλληλα, ανέφερε ότι τα κενά θα καλυφθούν με τους αναπληρωτές.
Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησαν από την Παρασκευή 18/8 έως και την Παρασκευή25/8/2023 οι αιτήσεις-δηλώσεις προτίμησης περιοχών των υποψήφιων αναπληρωτών και ο ΟΠΣΥΔ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το Εγχειρίδιο αίτησης-δήλωσης περιοχών προτίμησης για πρόσληψη αναπληρωτών/ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2023-2024.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης