Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Εντατικοί έλεγχοι από Δευτέρα

ΤΟΠΙΚΑ09.12.2018 | 12:10 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Εντατικοποιούνται οι αγορανομικοί και υγειονομικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει της έναρξης της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, μετά τη σχετική εντολή του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη.

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, επισημαίνει ο ίδιος στην ΕΡΕΥΝΑ, «κλιμάκια των διευθύνσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία καταναλωτών και επιχειρήσεων από φαινόμενα αισχροκέρδειας και αθέμιτου ανταγωνισμού».

Επίσης, καλεί τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την καταλληλότητα των προϊόντων.

Βέβαια, όπως αναφέρει, όλο το προηγούμενο διάστημα, έλεγχοι πραγματοποιούνται στην τοπική αγορά των Τρικάλων αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές. Από αυτούς προκύπτει ότι οι επαγγελματίες της περιοχής, σέβονται σε μεγάλο βαθμό τις καταναλωτικές ανάγκες γνωρίζοντας ότι πρέπει να προσφέρουν προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά. Ωστόσο, η αύξηση της κατανάλωσης κατά τη διάρκεια των γιορτών, και με αφορμή και την κοσμοσυρροή στις γιορτές, πολλαπλασιάζεται η επιτακτικότατα των ελέγχων και η διασφάλιση ότι καμία αμέλεια δεν θα καταφέρει να θέσει στον παραμικρό κίνδυνο τους καταναλωτές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης