Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ένταξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην Υπηρεσία IRIS Payments

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΠΙΚΑ28.06.2024 | 8:32 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και  συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, εντάχθηκε την Τετάρτη 26-06-2024, στην Υπηρεσία IRIS Payment.

Με την νέα Υπηρεσία μεταφοράς κεφαλαίων οι πελάτες της Τράπεζας  μπορούν να στέλνουν ΑΜΕΣΑ χρήματα (έως 500€ ημερησίως) εντελώς δωρεάν, χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη ή το ΑΦΜ της επιχείρησης. Ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να λάβει τα χρήματα ακόμα και αν δεν είναι πελάτης της τράπεζας, αρκεί να είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία IRIS. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε φυσικά πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

  • Πραγματοποίηση μεταφορών χρημάτων για προσωπική χρήση μόνο με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη.
  • Πραγματοποίηση πληρωμών προς Επαγγελματίες μόνο με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου ή το Α.Φ.Μ. ή το IRIS payments QR του Επαγγελματία.
  • Μεταφορά και διαθεσιμότητα των χρημάτων σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Υπηρεσία, διαθέσιμη 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Στέλνετε δωρεάν έως 500 € ημερησίως σε μία ή περισσότερες συναλλαγές και λαμβάνετε χρήματα έως 500 € ανά συναλλαγή για απεριόριστες συναλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ενεργοποίηση και χρήση της Υπηρεσίας, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου της Τράπεζάς μας.

Γραφείο Τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης