Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Ενθουσιώδη υποδοχή για τον Χρήστο Μιχαλάκη

ΤΟΠΙΚΑ14.05.2019 | 5:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σταθερά δίπλα στους ανθρώπους της υπαίθρου συνεχίζει να βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κ. Αγοραστού, Χρήστος Μιχαλάκης.

Πλέον έχει μία ακόμη ευκαιρία να τους συναντήσει λόγω και των προεκλογικών περιοδειών που έχει ξεκινήσει και γίνεται αποδέκτης της αγάπης των κατοίκων του Νομού. Άλλωστε, η σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τον κόσμο είναι μοναδική, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν άνθρωπο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, λύνοντας προβλήματα σε πολλαπλά επίπεδα και υλοποιώντας έργα που έχουν άμεση θετική επίπτωση στην καθημερινότητά τους.

Το προηγούμενο διάστημα ο Χρήστος Μιχαλάκης βρέθηκε σε Πρίνος, Πρόδρομο, Γοργογύρι, Γενέσι και Διαλεχτό, όπου γνώρισε ενθουσιώδη υποδοχή από τους κατοίκους. Στις τοποθετήσεις του στάθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα και στην αδιάκοπη προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Νομού. Όπως είπε, αυτό το πολύπλευρο έργο θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, καθώς είναι βέβαιος για την μεγάλη επικράτηση του συνδυασμού του Κ. Αγοραστού, με το Νομό Τρικάλων να δίνει και πάλι τον τόνο της νίκης.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop