Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Έντονο το ενδιαφέρον της κας Γκερέκου για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα

ΤΟΠΙΚΑ30.09.2019 | 12:05 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την επόμενη μέρα της τουριστικής ανάπτυξης του νομού Τρικάλων μέσα από μια δέσμη δράσεων και στρατηγικών κινήσεων σχεδιάζουν ήδη τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Τρικάλων, έχοντας παράλληλα υψηλές προσδοκίες για το Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στον οποίο μετέχουν ενεργά τόσο το Επιμελητήριο όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι.

Αυτό ήταν και το κύριο θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου και του κ. Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με την πρόεδρο του ΕΟΤ  κα Άντζελα Γκερέκου. Η κα Γκερέκου, έχοντας ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον κ. Παπαευθυμίου, άκουσε με προσοχή τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται για το τουριστικό προϊόν του νομού και τον καθοριστικό ρόλο που θα παίζει ο Ενιαίος Φορέας για το σκοπό αυτό μιας και θα καταφέρει να θέσει τις βάσεις μίας συνολικής και συλλογικής προσπάθειας.

Η κυρία Γκερέκου χαρακτήρισε ως «θετικό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα του Νομού Τρικάλων» και δήλωσε αρωγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Επιμελητήριο Τρικάλων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και δεσμεύθηκε ότι θα συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια.

Στο πλαίσιο λοιπόν της συζήτησης, συμφωνήθηκε ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο οργανισμών ώστε να υπάρξει τόσο η στήριξη από την πλευρά του ΕΟΤ αλλά και η συνέργεια σε κινήσεις προώθησης της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης