Παρασκευή 19.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Εντυπωσιακό θέαμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ25.06.2019 | 12:22 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τις καθιερωμένες εξετάσεις στο άθλημα του TAE KWON DO πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο Καρακούσης ο σύλλογος ΖΕΥΣ

Οι αθλητές κάθε τμήματος εξετάστηκαν για την πρόοδό τους και τον προβιβασμό στην κάθε ζώνη, υπό το βλέμα του Παγκόσμιου πρωταθλητή και Δάσκαλου στο TAE KWON DO Κώστα Χατζή με τους συνεργάτες του Γιώργου Αυγέρου και Νίκου Λάχανου. Στην αρχή είχαμε μια μικρή επίδειξη του αθλήματος του TAE KWON DO από τους ανερχόμενους προπονητές του αθλήματος.

Στην συνέχεια όλοι οι αθλητές διαγωνίστηκαν με επιτυχία στις κινήσεις, τους στόχους και φυσικά στο σπάσιμο των ξύλων όπου απέσπασαν το χειροκρότημα των γονέων τους που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν αυτή την εκδήλωση. Στο τέλος έγιναν οι απονομές στους αθλητές για το χρώμα της ζώνης που προβιβάστηκαν και αυτοί που έχουν ήδη την μαύρη ζώνη θα εξεταστούν αργότερα από την ομοσπονδία για το ανώτερο επίπεδο που είναι το πρώτο ΝΤΑΝ. Μετά το πέρας των εξετάσεων στους αθλητές ο σύλλογος ΖΕΥΣ δώρισε μπλουζάκια με το όνομα το όνομα της σχολής με κύριο χορηγό τα αρτοποιεία Σταχένιες Γεύσεις που βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης