Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εντυπωσιακός ο ΑΠΣ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ10.11.2022 | 6:54 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Εντυπωσιακός παρουσιάστηκε ο ΑΠΣ Τρίκαλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης U13 και U11 (10- 13 χρονών) που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 5/11/2022 στα Τρίκαλα.
Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Ο σύλλογός μας για μια ακόμη φορά επιτέλεσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνοντας εντυπωσιακή παρουσία και πολλές νίκες.
Συνολικά οι 7 αθλητές μας πήραν 4 αργυρά, 1 χάλκινο και δυο πέμπτες θέσεις:

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2ος
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2ος
ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2ος
ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 2ος
ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2ος
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5ος
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 5ος

Όλοι οι αθλητές μας, πέραν των αποτελεσμάτων και των άριστων εντυπώσεων, μας δίνουν την αισιοδοξία για το αγωνιστικό τους μέλλον.
Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη πέντε μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.
Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.
Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.
Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν καθημερινά κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.
Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.
Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης