Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εως 2.800 μερίδες φαγητού καθημερινά από τον Δήμο Τρικκαίων στους πλημμυροπαθείς

ΤΟΠΙΚΑ18.09.2023 | 6:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αμεση και αποτελεσματική η φροντίδα του Δήμου Τρικκαίων σε χιλιάδες πλημμυροπαθείς. Από την πρώτη στιγμή και με βάση τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πολιτών που έφευγαν ή απεγκλωβίζονταν από τα πλημμυρισμένα σπίτια, ο Δήμος Τρικκαίων μερίμνησε για παροχή φαγητού.

Αναλόγως των αναγκών παρέχονται έως και 2.800 μερίδες φαγητού καθημερινά (μεσημεριανό και βραδινό) σε όσους/ες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία, αλλά και όσους/ες διαμένουν σε χωριά και δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν.

Το φαγητό ετοιμάζεται

– από το Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου Τρικκαίων

– από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων

– από τη ΣΜΥ

– από ιδιώτες μέσω της σχετικής διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς διαπίστωσε από κοντά τη διαδικασία παρασκευής του φαγητού (ενδεικτικά, 1.200 περίπου μερίδες από το Κοινωνικό Εστιατόριο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου), δίνοντας έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Αναφέρθηκε, δε, στο πόσο σημαντικό είναι «για αυτούς τους ανθρώπους να μπορούν να έχουν τη σιγουριά του φαγητού καθημερινά από εμάς, να ξέρουν ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα τους έμπρακτα και φροντίζει για αυτό το σημαντικό ζήτημα».

Από το γραφείο Τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης