Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

‘Επαιξαν φιλικό ΑΟ Τρίκαλα και Σαράγια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ15.03.2024 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, διεξήχθη στη Σωτήρα ανάμεσα στον ΑΟΤ και την ομάδα των Σαραγίων. Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δει και να αξιολογήσει την κατάσταση ποδοσφαιριστών οι οποίοι στα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, για διάφορους λόγους, δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και διάθεση απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές, δημιουργήθηκαν τελικές ενέργειες, σημειώθηκαν και αρκετά γκολ, στοιχεία που ικανοποίησαν τον τεχνικό της ομάδας.
Έπαιξαν οι Αναγνώστου (Πετρίδης), Μάγγος, Μαλακασιώτης, Πατρώνης, Νταβώνης, Κωστόπουλος, Κοντογεώργος, Μαγκούτης, Τζέλης, Βασιλείου, Ψύρρας και Μπραντίτσας
-Με την ομάδα των Σαραγίων αγωνίστηκαν και οι δύο δανεικοί νεαροί από τον ΑΟΤ, Στρίβας και Σάββας.
-Διαιτητές οι Μανασής Μ.-Βουτσελάς-Μπαϊραχτάρης
-Δεν αγωνίστηκαν στο ματς και έκαναν ξεχωριστή προπόνηση , οι Παπαδόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου, Σαμαντάς, Γεωργάκης, Ζαίμι, Ιωάννου, Μπέκας, Τζιώρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης