Πέμπτη 21.10.2021 | Εορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

ΕΠΑΛ: Κατ’ εξαίρεση εγγραφές και εκπρόθεσμες εγγραφές περιόδου Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΠΙΚΑ04.09.2018 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-eggrafes τον Σεπτέμβριο 2018.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 12:00 Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας e-eggrafes για κατ’ εξαίρεση εγγραφές

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 24:00 Λήξη λειτουργίας της πλατφόρμας e-eggrafes για κατ’ εξαίρεση εγγραφές

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου Κατανομή μαθητών που υπέβαλαν νέα αίτηση ή τροποποίηση αίτησης στα ΕΠΑ.Λ.

Ενημέρωση μαθητών μέσω της εφαρμογής (κατά τις απογευματινές ώρες) για την τοποθέτησή τους στα ΕΠΑ.Λ.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 08:00 Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας e-eggrafes για εκπρόθεσμες εγγραφές

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 24:00 Λήξη λειτουργίας της πλατφόρμας e-eggrafes για εκπρόθεσμες εγγραφές

Οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Εγγραφής – Δηλώσεις προτίμησης για κατ’ εξαίρεση εγγραφές (Υ.Α. 10645/ΓΔ4/22-01-2018_ΦΕΚ 120Β’) σε ΕΠΑ.Λ. ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 στην  ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr).

Οι ενήλικοι/ες μαθητές/τριες ή οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα υποβάλουν νέα αίτηση ή τροποποίηση αίτησης, θα μπορούν να καταχωρίσουν την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής – Δήλωση προτίμησης μόνο σε τμήματα που έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό μαθητών για την λειτουργία τους και σε ολιγομελή τμήματα τα οποία έχουν εγκριθεί με απόφαση Π.Δ.Ε. ή με Υπουργική Απόφαση. Δεν μπορεί να υποβληθεί Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής – Δήλωση προτίμησης από τους/τις μαθητές/τριες ή τους γονείς – κηδεμόνες σε ολιγομελή τμήματα τα οποία δεν έχουν εγκριθεί καθώς και σε τμήματα που έχουν συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό μαθητών/τριών που μπορεί να φιλοξενήσουν, βάσει της δυναμικής που είχε δηλωθεί.

Από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα λειτουργεί για εκπρόθεσμες εγγραφές με έγκριση οικείου/ας Διευθυντή/ντριας Δ.Ε. Οι μαθητές/τριες που θα υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής – Δήλωση προτίμησης, θα την τυπώσουν και θα την καταθέσουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στον/στην Διευθυντή/ντρια του σχολείου προκειμένου τα εν λόγω έγγραφα να σταλούν υπηρεσιακά στον/στην Διευθυντή/ντρια Δ.Ε. προς έγκριση. Οι εκπρόθεσμες εγγραφές θα λήξουν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop