Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Επανεκλογή Φάνη Στάθη στον Δήμο Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ09.10.2023 | 5:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νικητής με ποσοστό που φτάνει το 61,22% αναδείχθηκε στον Δήμο Μουζακίου ο νυν Δήμαρχος Φάνης Στάθης.

Η παράταξη του Δημάρχου «Νέα Πορεία» θα καταλάβει 16 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενώ 9 έδρες θα έχει η «Δυναμική Συνεργασία» του Βάιου Φροξυλιά που έλαβε ποσοστό 36,36%.

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου Φάνης Στάθης, μετά την επανεκλογή του στη Δημοτική Διοίκηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση έξω από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού του «Νέα Πορεία» στο Μουζάκι, σε ενθουσιώδη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων:

«Σήμερα, η «Νέα Πορεία» είναι η μεγάλη νικήτρια των δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας.

Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους δημότες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στην παράταξή μας και σε μένα προσωπικά.

Το συντριπτικό ποσοστό της επανεκλογής μας αποτελεί τεράστια υποχρέωση να εντείνουμε τις προσπάθειες το επόμενο διάστημα για να προχωρήσει ο Δήμος μπροστά με γρήγορα βήματα.

Μας περιμένει πολύ δουλειά να κάνουμε. Με σχέδιο, με όραμα, με συγκεκριμένους στόχους, μαζί θα ενισχύσουμε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.

Επειδή κάποιοι λασπολόγησαν ασύστολα εναντίον μας και προς εμένα προσωπικά, δεσμεύομαι πως στο εξής δεν πρόκειται να επιτρέψω ξανά τέτοιες συμπεριφορές. Η απάντηση που θα λάβει κάθε συκοφάντης πλέον θα είναι πολύ σκληρή.

Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τη Νέα Πορεία που έχουμε χαράξει μαζί τα τελευταία χρόνια.

Πάμε δυναμικά, για να κάνουμε γρήγορα πράξη τα όνειρα και τις ελπίδες μας στον τόπο που αγαπάμε!

Το αξίζει, το αξίζουμε όλοι μας!»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης