Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Επανεκλογή Τάκη Ιωάννου στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ25.06.2018 | 4:32 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Καθολική υπήρξε η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η απερχόμενη διοίκηση σε μια ακόμη εκλογική διαδικασία έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης, γεγονός που τις ανοίγει εκ νέου το δρόμο να συνεχίσει το έργο της, τη νέα περίοδο.

Το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκαν με καθολική συμμετοχή οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου. Πρόεδρος της διοίκησης επανεκλέγεται ο κ. Δημήτρης Ιωάννου ενώ τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν ο κ. Στέργιος Βουτσελάς και μέλη οι κ.κ. Γιώργος Καρράς, Χρήστος Κομματάς και Κωνσταντίνος Λιάκας.

Τα ίδια μέλη εκλέχτηκαν και στον «αλληλοασφαλιστικό φορέα» του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ο πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Ιωάννου, με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την επανεκλογή του σημειώνοντας μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Συνεχίζουμε ενωμένοι τη προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Αστικού ΚΤΕΛ προς όφελος τόσο των μετόχων μας, όσο και κυρίως των χιλιάδων επιβατών που καθημερινά μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους. Παρά τις δυσκολίες επενδύουμε στον άνθρωπο και στην τεχνολογία, εξασφαλίζοντας και νέες θέσεις εργασίας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή