Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Επανεκλογή του Θανάση Δημητρίου ως προέδρου των Τρικαλινών Ιεροψαλτών

ΤΟΠΙΚΑ25.02.2020 | 6:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την επανεκλογή του για μία ακόμα θητεία στην θέση του Προέδρου του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», εξασφάλισε μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνων και Ελένης, ο κ. Αθανάσιος Δημητρίου. Γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη του Σωματείου στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αναγνώρισαν ως πολύ θετική την παρουσία του και την προσφορά του στο συγκεκριμένο πόστο, με την οποία το Σωματείο έχει αναβαθμιστεί γενικότερα σε πολλούς τομείς.

Στα των διαδικασιών τώρα, πέρα από τις εκλογές για το νέο ΔΣ, έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και εκλογές για Αντιπροσώπους του Σωματείου στην Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. Είχε προηγηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, κατά την οποία περάν από τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, συζητήθηκαν εν συντομία και ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Ιεροψαλτών.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, έχουν ως εξής:  Για το ΔΣ Αθανάσιος Δημητρίου (56 ψήφους), Ευθύμιος Σπύρου (47 ψήφους), Δημήτριος Μπίλλας (43 ψήφους), Σπύρος Σπύρου (35 ψήφους), Νικόλαος Χλωρός (34 ψήφους) και Ελευθέριος Λιάπης (24 ψήφους).

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Παναγιώτης Παπαγεωργίου (47 ψήφους), Κωνσταντίνος Οικονόμου (34 ψήφοι), Πολυχρόνης Νταλάσης (26 ψήφους), Αθανάσιος Τζέλης (19 ψήφους), Βασίλειος Παπαγιάννης (10 ψήφους).

Αντιπρόσωποι στην ΟΜΣΙΕ Αθανάσιος Δημητρίου (53 ψήφους),  Νικόλαος Λεμονάς (50 ψήφους) και  Παναγιώτης Καλαμπάκας (43 ψήφους).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020