Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανταλλαγή της Κωνστάντιου Σχολής

ΤΟΠΙΚΑ01.04.2019 | 6:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Υπογραφές στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, μεταξύ του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου και του Δημάρχου Μετεώρων κ. Χρήστου Σινάνη, για την ανταλλαγή της Κωνστάντιου Σχολής και τους ακινήτου της Μουσικής Σχολής.

Παρουσία του συμβολαιογράφου κ. Νικολάου Αδάμου, υπογράφτηκαν τα συμβόλαια ανταλλαγής των δύο ακινήτων, με την Κωνστάντιο Σχολή να περνά στην κυριότητα της Ιεράς Μητρόπολης και το ακίνητο της Μουσικής Σχολής στον Δήμο Καλαμπάκας.

Να υπενθυμίσουμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων είχε εγκρίνει την ανταλλαγή των δύο ακινήτων, με την Κωνστάντιο Σχολή να προορίζεται να στεγάσει τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Σε εκείνη την συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Σινάνης είχε μιλήσει για μία ιστορική απόφαση και είχε χαρακτηρίσει συμφέρουσα την ανταλλαγή κτιρίων που προτείνεται. «Το οικονομικό όφελος που θα προκύψει για τον Δήμο από το κτίριο της Μουσικής Σχολής είναι πολλαπλάσιο από αυτό της Κωνσταντίου, η οποία απαιτεί και μία τεράστια δαπάνη για την συντήρηση της» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είχε επιτεθεί στην αντιπολίτευση για μικροπολιτικούς σκοπούς, με εκείνη με τη σειρά να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης