Σάββατο 06.03.2021 | Εορτάζουν: Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία

Έπεται συνέχεια στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2019 | 2:46 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Για την ερχόμενη Δευτέρα 4 του μήνα έχει οριστεί να συνεχιστεί η διακοπείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας. Η συνεδρίαση είχε διακοπή το βράδυ της περασμένης Τρίτης μετά τα όσα διαδραματιστήκαν από την έναρξη της και για μια περίπου ώρα.

Στην συνεδρίαση ως γνωστό είχε συζητηθεί μόλις ένα θέμα αυτό της τροποποίησης του ΟΥΕ ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση των υπολοίπων 22 θεμάτων που αναμένεται να συζητηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα έξης:

 1. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρκαδόνας.
 2. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2019, με κάλυψη της δαπάνης από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους.
 3. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, έτους 2019.
 4. Έγκριση 1ουΑΠΕ και του 1ουΠΚΤΜΝΕ του έργου «Δημιουργία χώρων αναψυχης Οιχαλίας, Αχλαδοχωρίου, Γριζάνου».
 5. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ασφαλτόστρωση κεντρικών οδών Δ.Κ. Φαρκαδόνας».
 6. Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων δικτύου αποχέτευσης Οιχαλίας».
 7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση θυροφραγμάτων Δήμου Φαρκαδόνας».
 8. Έγκριση κατασκευής του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Σερβωτών» σύμφωνα με την 44/2018 μελέτη του ΤΤΥ και υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1, προσκληση IV «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».
 9. Έγκριση και παραλαβή των παραδοτέων της Α φάσης του ερευνητικού έργου «Πολυκριτηριακή ανάλυση για την εκτίμηση του πλημμυρικού κινδύνου και εύρεση βέλτιστων θέσεων για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή των τρικάλων.
 10. Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστική παραλαβής του έργου «Εσωτερική Οδοποιία Ζάρκου».
 11. Ορισμός επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Εσωτερική Οδοποιία Γριζάνου – Ζάρκου».
 12. Έγκριση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων, νέα αθλητικά κέντρα, αθλητικοί χώροι σχολείων κτλ. 2018» μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και9 τους Δήμους Τρικκαίων, Μετεώρων, Πύλης, Φαρκαδόνας για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης.
 13. Αποδοχή και κατανομή στις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, συμπληρωματικής κατανομής από ΚΑΠ έτους 2018 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης σχολείων.
 14. Επικαιροποίηση της 83/2018 ΑΔΣ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την 114/2018ΑΔΣ, ως προς τους δικαιούχους αποζημίωσης δημοτικούς συμβούλους.
 15. Έγκριση ανάπτυξης συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
 16. Έγκριση ανάπτυξης συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευών ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
 17. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την διοργάνωση εκδήλωσης για την κοπή πρωτοχρονιάτικων πιτών των ΚΑΠΗ ΤΟΥ Δήμου Φαρκαδόνας και των εργαζομένων του Δήμου Φαρκαδόνας.
 18. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης τοπικής εορτής προς τιμή του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους της τοπικής κοινότητας Κεραμιδίου.
 19. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής του άρθρου 221 του Ν.4412/2016.
 20. Μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης δημοτικής έκτασης λόγω θανάτου.
 21. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης με ανάθεση.
 22. Έγκριση δαπάνης για εγγραφή και συνδρομή στο ΓΕΜΗ της υπό εκκαθάριση ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ. ΑΕ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop