Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Έπαιξαν για τη μικρή Πηνελόπη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.01.2020 | 11:51 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

‘Ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γήπεδο Κηπακίου για τη μικρή Πηνελόπη από την Κρήνη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναμετρήθηκαν  για καλό σκοπό οι Αναλώσιμοι με τους Παλαίμαχους του Διγενή Νεοχωρίου σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από τσουχτερό κρύο, παραταύτα όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ωραίο θέαμα.

Η ομάδα των Αναλώσιμων έχοντας στον πάγκο της το γνωστό προπονητή Τέο Λιούλιο και με όλα τα αστέρια της όπως οι Μπαμπούρης, Ευσταθίου, Καραγεώργος, Μαναός και Μπαταγιάννης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Θετική παρουσία και για τους παλαίμαχους του Διγενή, που ήρθαν με όλα τα ονόματά τους, όπως οι Ζαφείρης, Χριστοδούλου, Αγγελάκης, Μιχαήλ και Ρίζος.

Για τους Αναλώσιμους αγωνίστηκαν οι:

Τέο Λιούλιος(Προπονητής) Μάρκος, Ζυγογιάννης, Μπουκουβάλας Στ., Μπαμπούρης Χρ., Μέγας Αχ., Ευσταθίου Χρ., Στάμος, Σπαθής, Τσικάτος, Μπαταγιάννης, Ζιώζιας, Μαναός, Καραγεώργος

 

Για τους Παλαίμαχους του Διγενή αγωνίστηκαν οι:

Θεοχαρούλας (Προπονητής) Ζαφείρης, Μπάκος, Μαίος, Μιχαήλ, Χασιώτης, Αγγελάκης, Ζιώγκος Δ., Ζιώγκος Γ., Οικονόμου, Ρίζος, Χριστοδούλου, Λάσκος

 

Η ομάδα των Αναλώσιμων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους κ. κ. Στέφανο Παιδή και Χρυόστομο Ευσταθίου για την παραχώρηση του γηπέδου Κηπακίου, για τη διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού.

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης