Τετάρτη 19.06.2019 | Εορτάζουν: Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ζώσιμος, Ζώσης, Ζήσιμος, Ζήσης, Ζωσιμαίος, Ζώσα, Ζωσιμαία
niavis

 Έπαιξαν για τον Αντώνη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.06.2019 | 1:41 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την προηγούμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 14ο εσωτερικό τουρνουά ποδοσφαίρου με ομάδες από το πανεπιστήμιο αποτελούμενες από φοιτητές. Την ίδια στιγμή  έλαβε χώρα και το πρώτο γυναικείο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο είχε ανάλογη επιτυχία.

 

Η γυναικεία ομάδα με το όνομα BEERCHELONA κατέβηκε να αγωνιστεί στο τουρνούα έχοντας μοναδικό σκοπό τη κατάκτηση του τουρνουά για να αφιερώσουν την κούπα σε ένα άτομο το οποίο δε βρίσκεται πια στη ζωή και παλιότερα είχε φοιτήσει στη σχολή. Ο λόγος για τον Αντώνη Κουγιαννό ο οποίος δεν είναι εν ζωή φοίτησε στη σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ΤΕΦΦΑ Τρικάλων. Τις ίδιες σπουδές κάνει και η αδερφή του Δήμητρα, η οποία φέτος τελειώνει από το Πανεπιστήμιο, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες που απάρτιζαν αυτή την ομάδα, έπαιξαν γι αυτόν για να τον τιμήσουν και να δείξουν με αυτό τον τρόπο πως ακόμα βρίσκεται  ανάμεσα μας.

 

Οι κοπέλες εν τέλει έφτασαν μέχρι τον τελικό του τουρνουά και το κέρδισαν μάλιστα, με το σφύριγμα της λήξης να τις βρίσκει όλες χαρούμενες και συνάμα συγκινημένες αφού είχαν πετύχει τον σκοπό τους που δεν ήταν άλλος από να πάρουν το τρόπαιο και να το αφιερώσουν εκεί ψηλά.

 

Αυτή η ενέργεια και η προσπάθεια συγκίνησε και ευαισθητοποίησε όλους τους φοιτητές αλλά και τους καθηγητές, οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο  μπορείς να πετύχεις όμορφα πράγματα και ειδικά όταν παίζεις για άτομα τα οποία δεν βρίσκονται πλέον μαζί σου, αλλά σε κοιτούν από ψηλά και σε καμαρώνουν,  τα οποία άτομα  τα έχεις για πάντα μέσα στην καρδία σου, πετυχαίνεις σπουδαία πράγματα.

 

Η ανακοίνωση της σελίδας του τουρνουά ποδοσφαίρου στο facebook:

 

‘’Η κατάκτηση του κυπέλλου από τις κοπέλες της BEERCHELONA είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Κουγιαννό ο οποίος φοίτησε στη σχολή μας αλλά δεν είναι πια στη ζωή. Η αδερφή του Δήμητρα Κουγιαννού, η οποία φέτος τελειώνει τις σπουδές τις από το πανεπιστήμιό μας, αλλά και όλες οι κοπέλες που αγωνίστηκαν στην ομάδα έπαιξαν για εκείνον. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν ΣΕΒΑΣΜΌ και μας θυμίζουν ότι τα άτομα που δεν είναι κοντά μας, αλλά βρίσκονται εκεί ψηλά, θα έχουν μια ξεχωριστή θέση για πάντα στην καρδία μας. Ευχαριστούμε τις κοπέλες της BEERCHELONA που μας θύμισαν πως μέσα από το ποδόσφαιρο και την συνεργασία μπορείς να πετύχεις όμορφα πράγματα. Σε τέτοιες προσπάθειες απλά ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ.’’

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Παιδικά γάλατα bio ΟΛΥΜΠΟΣ TSILILIS Ήρθε το κατσικάκι. fracasso Nature Spot e-shop