Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επί ποδός ο Δήμος Πύλης, λόγω της κακοκαιρίας Daniel

ΤΟΠΙΚΑ05.09.2023 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε αυξημένο επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται, ολόκληρος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δ. Πύλης, εν όψει της κακοκαιρίας daniel που ενέσκηψε και στην περιοχή μας, δίνοντας μεγάλα ποσοστά βροχής, η οποία πέφτει ασταμάτητα σε ολόκληρο το Δ. Πύλης και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, θα συνεχίσει μέχρι και σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Ζιάκα, τα προβλήματα προς το παρόν εντοπίζονται σε ορεινές Κοινότητες, Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι και να περιορίζονται σε καταπτώσεις μικρών βράχων, χωρίς να έχουν προκαλέσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Μηχανήματα του Δήμου Πύλης, βρίσκονται σε όλα τα σημεία, καθαρίζοντας τους δρόμους. Προβλήματα διακοπής ρεύματος αντιμετώπιζε από χθες το Ροπωτό, η οποία, σύμφωνα με την ΔΕΗ, οφείλονται σε καταπτώσεις κλαδιών επάνω στα καλώδια του δικτύου, της προκαλώντας βραχυκύκλωμα, που δίνει και τις διακοπές. Συνεργεία της ΔΕΗ, παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για αποκατάσταση του προβλήματος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης