Πέμπτη 25.02.2021 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Επί τάπητος τα προβλήματα των καθαριστριών

ΤΟΠΙΚΑ16.05.2019 | 1:19 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Τα προβλήματα των σχολικών καθαριστριών τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησε το τοπικό σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Τρικάλων.

Η συγκέντρωση των σχολικών καθαριστριών – καθαριστών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Τρικκαίων παρουσία του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς επίσης και του προέδρου της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο.

Στην διάρκεια της συγκέντρωσης οι σχολικές καθαρίστριες του εξέφρασαν την αγωνία και τη δυσαρέσκειά τους, για την μη υλοποίηση των υποσχέσεων που είχαν δοθεί από το αρμόδιο υπουργείο για την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου. Παράλληλα εξέφρασαν τους φόβους τους για την μετατροπή της εργασιακής τους σχέσης που κυοφορείται που θα έχει ως αποτέλεσμα την μη χρηματική κάλυψη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αναφορά έγινε και για την συνάντηση αντιπροσωπειών στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης με κυβερνητικούς παράγοντες.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop