Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επί της ουσίας ο Κ. Παπαευθυμίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.02.2021 | 7:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά ραδιοφωνική στον Ζυγό, έκανε χθες το μέλος της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης – Επενδύσεων και Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

Κατά την διάρκεια της παρέμβασης τοποθετήθηκε για τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας και ιδιαίτερα για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά. Ιδιαίτερα αίσθηση προκάλεσε η θέση του περί των εσωκομματικών του ΚΙΝΑΛ για τα οποία τόνισε πως ειδικά αυτή την περίοδο δεν απασχολούν και δεν θα έπρεπε να απασχολούν κανένα. Αυτό που προέχει είναι οι προτάσεις και η αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά και όσον αφορά το κόμμα η ανάδειξη του πολύ σημαντικού κοινοβουλευτικού έργου, με σειρά παρεμβάσεων για τα κρίσιμα θέματα που ταλανίζουν κοινωνία και οικονομία.

Λίγα λόγια και επί της ουσίας…

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης