Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Επίκειται μεταγραφική ενίσχυση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.03.2021 | 2:03 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο ερχομός του Σούλη Παπαδόπουλου στα Τρίκαλα, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων, καθώς και των αγώνων διαβάθμισης που θα δώσουν οι “κυανέρυθροι” στο πρωτάθλημα της SL2 σηματοδοτούν και την πιθανή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΕΥΝΑΣ» ο Σούλης Παπαδόπουλος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών που θα είναι σε θέση να έρθουν στα Τρίκαλα και να βοηθήσουν άμεσα, όντας ετοιμοπόλεμοι, καθώς δεν υπάρχει το περιθώριο του χρόνου για προσαρμογή.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, καθώς ο τραυματισμός του Γκάρα είναι σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις αρκετά σοβαρός και πιθανώς θα τον αφήσει εκτός δράσης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από κει και πέρα αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση και στο χώρο της μεσαίας γραμμής από έναν παίκτη που θα δώσει ανάσες στους υπάρχοντες που παίζουν στο κέντρο και έχουν καταπονηθεί ιδιαίτερα από τα συνεχή παιχνίδια.
Τέλος, θα γίνει η προσπάθεια και για την απόκτηση ενός ικανού επιτελικού που ρεαλιστικά πάντως είναι δύσκολο να βρεθεί την παρούσα χρονική στιγμή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή