Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επικεντρώνεται στη Θεσσαλία ο Κ. Αγοραστός

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.11.2019 | 2:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΕΝΠΕ ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, καθώς όπως τονίζει θέλει να έχει τον απαιτούμενο χρόνο έτσι ώστε να αφοσιωθεί στην προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της Θεσσαλίας.

Την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης τονίζει πως θα συνεχίσει την δραστηριότητά του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, όπου βρίσκεται το κέντρο λήψης των αποφάσεων.

Μετά από μία επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι της ΕΝΠΕ ο κ. Αγοραστός αφήνει το τιμόνι της Ένωσης στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τσιτζικώστα, αφού είναι μόνος υποψήφιος από την πλευρά της ΝΔ, που έχει την συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειαρχών.

Στη δήλωσή του ο κ. Αγοραστός σημειώνει:

«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου,  προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο, να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.

Παράλληλα θα συνεχίσω την άοκνη δραστηριότητά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, όπου και το κέντρο σχεδιασμού και λήψης των αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τις μάχες που δώσαμε, τις νίκες που κερδίσαμε και τα σημαντικά αποτελέσματα που πετύχαμε σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για τη χώρα μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης