Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

«Επικινδυνότητα λόγω πετροπτώσεων στο δρόμο Μουζάκι-Πορτή»

ΤΟΠΙΚΑ20.01.2020 | 4:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση Μουζακίου- Παμίσου- Ιθώμης  Ν. Καρδίτσας, προειδοποιεί για «Επικινδυνότητα λόγω Πετροπτώσεων στο δρόμο Μουζάκι-Πορτή».

Αγαπητοί Πολίτες

Τον τελευταίο καιρό με τις παγωνιές στην είσοδο του Δρόμου που οδηγεί από το Μουζάκι στην κοινότητα Πορτής, μόλις ο ήλιος χτυπήσει στα πρανή αρχίζουν οι πρωινές επικίνδυνες πετροπτώσεις, καταπτώσεις χώματος και κατακρημνίσεις βράχων και δέντρων σε όλο το πλάτος του δρόμου με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος.

Όλα αυτά που βλέπετε στις εικόνες υποβαθμίζουν το περιβάλλον και αποβαίνουν σε βάρος της ασφαλούς μετακίνησης των διερχόμενων Πολιτών και οχημάτων, προειδοποιούν δε ότι, τα πρανή και τα δέντρα αδυνατούν να κρατήσουν τις πέτρες οι οποίες θα πέσουν στο δρόμο.

Είναι απαραίτητο άμεσα να ληφθούν μέτρα διαμόρφωσης, προσαρμογής και προστασίας των πρανών, καθώς επίσης πιστεύουμε χωρίς να είμαστε ειδικοί ότι, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και το δικαιούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πορτής, (εκτός από τον καθαρισμό του δρόμου από τις καταπτώσεις ο οποίος γίνεται), να ξεκινήσουν εκεί εργασίες για τοποθέτηση πλήρως αγκυρούμενου πλέγματος από γαλβανισμένα συρματόσχοινα κ.α.

Είναι κρίμα και επικίνδυνο«να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια» των διερχόμενων πεζών, οδηγών και οχημάτωνολισθημένα υλικά, βράχοι και κορμοί δένδρων.

«Πρέπει να συμβεί κάτι δυσάρεστο ;»

«Τα δέντρα δεν μπορούν…. να κρατήσουν άλλο…. τις Πέτρες».

 

Μουζάκι  19-01-2020

Το Δ.Σ της Π.Ο.Π, Μουζακίου- Παμίσου – Ιθώμης  Ν. Καρδίτσας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ