Τρίτη 26.03.2019 | Εορτάζουν: Πούλιος, Σύλας, Σύλλας, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη
niavis

Εποικοδομητική συνάντηση με συμβουλές και κατευθύνσεις

ΤΟΠΙΚΑ19.06.2018 | 9:02 μμ

bookfest

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στην ασφάλεια των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν στην διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους, στοχεύει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Φαρκαδόνας (ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.).

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Κώστας Κοσμάς πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους εργαζομένους και τον τεχνικό ασφαλείας, μέσω του οποίου δόθηκαν οι κατάλληλες συμβουλές και κατευθύνσεις.

Κατά τις συναντήσεις που αναπτύχτηκαν με εργαζόμενες του προγράμματος η τεχνικός ασφαλείας άκουσε προσεκτικά τα θέματα που απασχολούν τις εργαζόμενες και σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον. Έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές παροτρύνοντας για την πιστή τήρηση προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα εν ώρα εργασίας ενώ από την συζήτηση δεν έλειψαν τα ενδεικνυόμενα μέτρα – μέσα ασφαλείας προστασίας των εγκαταστάσεων.

«Πρόκειται για μια άκρως σημαντική συνάντηση, προκειμένου να τεθούν και να καταγραφούν, τα όποια προβλήματα συναντούν οι εργαζόμενες στην καθημερινή τους εργασία. Οφείλουμε ως δημοτική επιχείρηση να τα καταγράψουμε και να αναζητήσουμε λύσεις, όπου συναντούμε προβλήματα. Θεωρώ ότι τέτοιες συναντήσεις βοηθούν στην επίλυση όποιων ζητημάτων προκύπτουν», τόνισε ο κ. Κώστας Κοσμάς, χαρακτηρίζοντας την συνάντηση εποικοδομητική.

Από την πλευρά της η ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ., όπως και ο Δήμος Φαρκαδόνας μεριμνούν για την ασφάλεια των εργαζομένων, αναλαμβάνοντας διαφόρου είδους πρωτοβουλίες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
TSILILIS Nature Spot e-shop