Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιμελητήριο: Κάλεσμα για συμμετοχή σε σύσκεψη

ΤΟΠΙΚΑ22.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύσκεψη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στα Τρίκαλα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση του Δ.Σ. με επιχειρηματίες της περιοχής.

Στη σχετική ενημέρωση κάλεσμα το Επιμελητήριο Τρικάλων αναφέρει: «To Eπιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 με την ευκαιρία της Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στα Τρίκαλα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της διοίκησης του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου με επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις διμερείς εμπορικές σχέσεις Ελλάδας Κίνας και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικές συνεργασίες.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ΚΑΛΕΙ τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σύσκεψη, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Υπεύθυνη: Σδρένια Σοφία, τηλ. 24310 27493 (εσωτ.106), sdrenia@trikala-chamber.gr».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης