Παρασκευή 30.07.2021 | Εορτάζουν: Ανδρόνικος, Ανδρονίκη, Σιλουανός, Σιλουανή, Σιλουάνα, Σιλουάνια, Κρήσκης

Επιμελητήριο: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην έκθεση MARKET EXPO

ΤΟΠΙΚΑ28.08.2018 | 5:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην έκθεση MARKET EXPO 2018 που θα διεξαχθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO στην Αθήνα.

Προφίλ Έκθεσης: Η Market Expo (τρόφιμα και ποτά για την οργανωμένη και μικρή λιανική) αποτελεί την εξέλιξη της Super Market, Mini Market και Περίπτερο και στοχεύει να αποτελέσει την έκθεση για όλη την αγορά πώλησης τροφίμων και ποτών, από το super market έως το εστιατόριο και τους χονδρέμπορους και διανομείς τους. Η έκθεση προσελκύει σταθερά ένα μεγάλο αριθμό τόσο από super market, mini market αλλά και από ξενοδοχεία, εστιατόρια, χονδρεμπόρους τροφίμων και ποτών (http://www.marketexpo.gr).

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι επιχειρήσεις μέλη, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Επιμελητήριο Τρικάλων – Υπεύθυνος: Αριστείδης Δημήτρης, τηλ.2431025004, email: aristidis@trikala-chamber.gr

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop