Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιμόρφωση για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Δήμο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ22.06.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Δήμος Μετεώρων χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία προχωρά σε μια σειρά ηλεκτρονικών αναβαθμίσεων και ψηφιακών υπηρεσιών

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Μετεώρων ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες το επιμορφωτικό σεμινάριο για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων των Διευθυντών, Προϊσταμένων και διοικητικών υπαλλήλων του Δήμου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας. Η ενημέρωση αφορούσε την χρήση ενός νέου λειτουργικού συστήματος στο Δήμο Μετεώρων, η λειτουργία του οποίου θα δώσει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διακίνησης όλων των εγγράφων, θα διασφαλίσει την εγκυρότητά τους και θα εξασφαλίσει στο Δήμο μας ένα αξιόπιστο και εύχρηστο ηλεκτρονικό αρχείο.

Ο Δήμος Μετεώρων χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία προχωρά σε μια σειρά ηλεκτρονικών αναβαθμίσεων και ψηφιακών υπηρεσιών που στοχεύουν αφενός στην παροχή όλων των απαραίτητων εργαλείων και υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των δημοτών και αφετέρου στην καλύτερη εσωτερική λειτουργία του. Συγκεκριμένα προχωρά άμεσα η εφαρμογή του Σύστηματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων που σχεδιάστηκε με σκοπό τη μείωση της γραφειοκρατίας, την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τον εκσυγχρονισμό της εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης