Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιμόρφωση στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.05.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και μαθητών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22/04/24 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας επιμόρφωση από τον κ. Βασίλειο Ορέστη, καταξιωμένο επαγγελματία της περιοχής μας που δραστηριοποιείται για περισσότερο από 26 χρόνια στις εγκαταστάσεις θέρμανσης-ψύξης και κλιματισμού κτιρίων.

Η επιμόρφωση επικεντρώθηκε περισσότερο στα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και αντίστοιχης ψύξης με χρήση διάφορων επικουρικών συστημάτων. Οι εγκαταστάσεις αυτές είναι ιδανικές για εφαρμογή σε όλα τα σύγχρονα κτίρια (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, βιομηχανικά κτίρια, γήπεδα κλπ.).

Αρχικά έγινε μία συνολική αναφορά σε όλα τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης-ψύξης των κτιρίων, και αναφέρθηκαν οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στη σωστή επιλογή τους.

Στη συνέχεια επιλέχθηκε ένα συγκεκριμένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που εφαρμόστηκε σε συγκεκριμένο κτίριο και αναλύθηκε διεξοδικά η συνολική του πορεία από την αρχική μελέτη, την εγκατάσταση μέχρι και την πλήρη λειτουργία του.

Τέλος, αναφέρθηκαν και επιπλέον συστήματα-αυτοματισμοί που συμπληρώνουν την όλη εγκατάσταση.

Στο χώρο, εκτός από τους καθηγητές του μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού τομέα, παρευρέθηκαν και τα αντίστοιχα τμήματα του σχολείου μας, καθώς και το τμήμα της Γ Πληροφορικής με τον καθηγητή τους.

Η όλη εκδήλωση ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους, έγιναν αρκετές ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ορέστη για την τόσο εμπεριστατωμένη παρουσίαση και για τη δέσμευσή του για μια μελλοντική δράση με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Ευχαριστούμε και όλους τους παρευρισκόμενους και ελπίζουμε η συνάντησή μας να ήταν ευχάριστη, χρήσιμη και εποικοδομητική.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης