Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Επίσημα Διοικητής στο ΓΝΤ ο κ. Κ. Γρηγορίου

ΤΟΠΙΚΑ14.01.2020 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση της ανάληψης καθηκόντων για τη θέση του Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων από τον κ. Κώστα Γρηγορίου κι έτσι επίσημα αναλαμβάνει το τιμόνι του Νοσοκομείου. Σε μια συγκυρία βέβαια ιδιαίτερα δύσκολη, και με σωρευμένα προβλήματα που περιμένουν λύσεις και διεξόδους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της τοποθέτησης του κ. Γρηγορίου, αντίστοιχη απόφαση δημοσιεύθηκε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενώ δεν είχε δημοσιευθεί ακόμη τουλάχιστον μέχρι χθες, η τοποθέτηση διοικητή για το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Επίσης, μέχρι χθες δεν είχε οριστεί η ημερομηνία ορκωμοσίας για τον κ. Γρηγορίου, αναμενόταν ωστόσο να γίνει άμεσα, ώστε να σημάνει και την έναρξη των καθηκόντων του.

Ο κ. Γρηγορίου, προέρχεται από μια σημαντική επαγγελματική πορεία στο χώρο της δημόσιας υγείας και διοίκησης αφού επί χρόνια υπηρετούσε ως διευθυντής διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Έχει λοιπόν πλήρη εικόνα αλλά και την εμπειρία της λειτουργίας ενός Νοσοκομείου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης