Τρίτη 05.12.2023 | Εορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαβούλη

Επισκέψεις στα χωριά για την «Δύναμη Ευθύνης»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.08.2022 | 5:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Όπως σημειώνει σε σχετική ενημέρωση ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης Λευτέρης Αβραμόπουλος, «Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου Μετεώρων μοιραστήκαμε τη χαρά των ανθρώπων που είτε ζουν μόνιμα σ’ αυτά, είτε επιστρέφουν για να ζωντανέψουν ήθη, έθιμα και παραδόσεις. Αυτό θέλουμε κι εμείς, αυτό επιδιώκουμε. Να βλέπουμε τα χωριά μας έτσι, ζωντανά, όλο το χρόνο. Γι’ αυτό αφουγκραζόμαστε τις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν και μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να  καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις στήριξης και ανάπτυξης της υπαίθρου.

Τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, πριν και μετά, βρεθήκαμε με μέλη του Συνδυασμού μας «Δύναμη Ευθύνης» σε Κρανιά, Ανθούσα, Τζούρτζια Ασπροποτάμου, Στεφάνι, Καστανιά, Αμπελοχώρι, Καλομοίρα, Αμάραντο, Χρυσομηλιά, Γλυκομηλιά, Κλεινοβό, Καλογριαννή, Οξύνεια, Ασπροκλησιά, Γάβρο, Ξηρόκαμπο, Αγιόφυλλο, Άγιο Δημήτριο, Αγναντιά, Αχλαδέα, Βλαχάβα, Νέα Ζωή, Διάβα, Καστράκι, Αγία Παρασκευή Καλαμπάκας, Καλλιθέα, Λογγά, Γερακάρι, Αχεληνάδα ,Μαυρέλι ,Φωτεινό, Τριγώνα, Κορυδαλλό,Πεύκη,Παναγία, Μαλακάσι, Κάστρακι.

Οι τοπικοί σύλλογοι ανέλαβαν σημαντικές πρωτοβουλίες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να γλεντήσουν και να ανταμώσουν. Έχουν την αμέριστη στήριξή μας και θα την έχουν και στο μέλλον. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας, ζητάμε και επιδιώκουμε συνέργειες για να αλλάξουμε τον τόπο μας, να δούμε το Δήμο μας όπως τον ονειρευόμαστε».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης