Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27.03.2023 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επισκέφτηκε το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Η συνάντηση έρχεται στον απόηχο της πρόσφατης συνέντευξης Ανδρουλάκη και των όσων ανέφερε ο ίδιος για την προσέγγιση του πρωθυπουργού περί αντικατάστασης του Μενουδάκου. Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση είχε απευθύνει το εξής ερώτημα για την υπόθεση και τις προθέσεις Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο σχεδίαζε από τον περασμένο Ιούλιο και πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, την αντικατάσταση Μενουδάκου και τη κατάργηση Ράμμου με μια μόνο κίνηση;».

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «Είχα σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθώ την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και να συνομιλήσω με τον επικεφαλής της. Μια κρίσιμη Αρχή σε μια εποχή που παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα, κρίσιμα και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Τηλεπικοινωνιών ήταν δύο ανεξάρτητες Αρχές που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο θεσμικού αντίβαρου στην επιχείρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταλύσει κάθε έννοια του Συντάγματος και να παραβιάσει το απόρρητο των επικοινωνιών, προκειμένου να παρακολουθεί σχεδόν το μισό πολιτικό σύστημα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης