Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη από το ΑΚΕΘ στον Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ23.04.2024 | 2:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για τα θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, τον σχεδιασμό και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, ενημερώθηκαν από στελέχη του Δήμου Τρικκαίων, μέλη της ομάδας του προγράμματος  επαγγελματικής κατάρτισης «Εφαρμογές  Νέων Τεχνολογιών στις Φυσικές καταστροφές» του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων και τα θέματα ανέπτυξε ο αντιδήμαρχος Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Τάκης Παζαΐτης και ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Θαν. Μισιάκας, ενώ στοιχεία ανέδειξε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Καταβούτας. Οι συμμετέχοντες/ουσες στο πρόγραμμα έθεσαν ερωτήματα και ενημερώθηκαν για «τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δημόσιες υπηρεσίες σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων, σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές,  τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες των περιοχών που ανήκουν στο Δήμο Τρικκαίων καθώς και την αναγκαιότητα για την ενεργοποίηση των πολιτών σε εθελοντική βάση».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης