Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Δημάρχου Τρικκαίων στο ιστορικό 4ο Δημοτικό Σχολείο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.05.2024 | 3:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ιστορικό 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και λίγες ώρες πριν την εκδήλωση για τα 150 χρόνια λειτουργίας του σχολείου, ο κ. Σακκάς συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Νίκο Στάμο.

Συζητήθηκαν θέματα υποδομών και λειτουργίας του σχολείου, που λειτουργεί σε ένα ιστορικό κτήριο. Ταυτοχρόνως ο κ. Σακκάς διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών για το έργο της ανάπλασης της – κοινής με τον ΙΝ Παναγίας Επίσκεψης – πλατείας. Μια ανάπλαση που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ως προς την πλακόστρωση της πλατείας με τον κυβόλιθο, διευκολύνοντας πιστούς και εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ υπολείπονται οι πρόσθετες παρεμβάσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης