Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη φοιτητών από το Βέλγιο στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ27.03.2024 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 26 Μαρτίου φιλοξενήθηκαν στη Βιβλιοθήκη φοιτητές στον τομέα του Τουρισμού από Πανεπιστήμιο του Βελγίου στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιούν στην Καλαμπάκα. Σκοπός ήταν να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση από το Visit Meteora, μια ομάδα επαγγελματιών στον ταξιδιωτικό τομέα με μεγάλη εμπειρία στον τοπικό προορισμό των Μετεώρων.

Η παρουσίαση αφορούσε τα Μετέωρα ως θρησκευτικό και εναλλακτικό τουριστικό προορισμό, προστατευόμενο από την UNESCO , τη μοναστική κοινότητα που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα καθώς και το μοναδικό φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς που δίνει τη δυνατότητα ποικίλων δραστηριοτήτων στους επισκέπτες.

Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στη Βιβλιοθήκη και έμειναν έκπληκτοι από τις υποδομές που διαθέτει.

Ευχαριστούμε το Visit Meteora για τη συνεργασία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης