Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Γάλλων εκπαιδευτικών στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ01.06.2024 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη 29 Μαΐου είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Βιβλιοθήκη μια ομάδα 7 ατόμων εκπαιδευτικών από την αδελφοποιημένη πόλη της Γαλλίας Le Haillan με αρχηγό τον πρόεδρο της εκεί επιτροπής αδελφοποίησης Jean-Pierre Picot. Σκοπός της επίσκεψης τους στην πόλη μας ήταν ο προγραμματισμός πιθανών δράσεων με την αδελφή πόλη.

Η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, κα Θεόπη Κατσιαμάνη, και η κα Έλλη Παπαθανασίου μέλος του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας, υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις της Βιβλιοθήκης.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης